Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen.

Onze partners

Als netwerkorganisatie werken wij samen met andere partijen die meerwaarde leveren aan de trainingen, verbeterprogramma's en coachingstrajecten van Ngenious. Zij beschikken over vaardigheden en talenten die wij niet in huis hebben, maar wel net die onconventionele 'touch' kunnen toevoegen.

Op deze pagina staan de mensen of bedrijven waar wij graag mee samenwerken, omdat wij van mening zijn dat zij het verschil maken. Ze kunnen ook rechtstreeks benaderd worden, een weblink is telkens toegevoegd.


Omforma

Wij werken samen met Omforma. De drijvende kracht achter Omforma is Ineke ten Hoedt. Zij heeft verschillende topfuncties in het bedrijfsleven vervuld en is specialist op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling. Ineke heeft met veel succes de Ngenious masterclass ‘Leidinggeven aan transformerende organisaties’ verzorgd.


Gingermood Coachmatchers

Wij werken samen met Gingermood Coachmatchers. Deze organisatie scheidt het kaf van het koren onder de 35.000 coaches van Nederland en heeft de 500 beste in haar bestand. Ngenious heeft coaches in dienst die hebben deelgenomen aan het Gingermood selectieproces en coachees worden door Gingermood naar ons verwezen. Voor meer informatie over coaching en/of Gingermood, klik op onderstaande link of neem contact op met Ngenious.Youtopic bedrijfsfilms

Youtopic bestaat om mensen te laten groeien. Als mensen groeien, groeien teams en organisaties mee. Video is het medium waarmee Youtopic deze missie verwezenlijkt, omdat video complimenteert en confronteert. We maken daarom producties ten behoeve van het
communiceren van belangrijke boodschappen van uw organisatie en zetten video in om u en uw mensen te coachen. Youtopic bezit zowel de expertise om uw boodschap te vertalen in kwalitatief hoogwaardige video's als om uw medewerkers en teams te coachen. Daarmee is Youtopic uniek in de markt.
b-lean!

b-lean! en Ngenious werken samen op het gebied van de ontwikkeling van Lean kennis en de toepassing ervan in de keten. Tevens is b-lean! hét bureau waar Ngenious consultants zelf hun certiferingsopleidingen doen. b-lean! is kundig, flexibel, energiek en praktisch.
Het bureau onderscheidt zich door kwalitatief hoge dienstverlening, maar wel zonder nutteloze toeters en bellen. b-lean! is zelf Lean zoals het hoort.