Build Back Better - Toyota Way Study Tours

Ontdek hoe Toyota sterker uit elke crisis komt met het Toyota Way Rapid Recovery System.

Welkom op jouw reis naar het geheim dat TOYOTA iedere crisis sterker maakt!

 

Deze TOYOTA WAY Study Tour heeft als thema ‘ Build Back Better ’. Je ontdekt hoe Japanse bedrijven (en in het bijzonder TOYOTA) erin slagen een crisis te overleven en er zelfs sterker uit te komen. We leren van de meesters van Toyota, bezoeken Japanse bedrijven, spreken met Japanse managers en verdiepen ons in de Japanse cultuur. We ervaren hoe zij in staat zijn een organisatie wendbaar te maken en niet alleen snel, naar ook beter een crisis te boven te komen. Door deelname aan deze study tour beleef je het TOYOTA WAY DNA in het land waar het ontstaan is. Je leert hoe je jouw team of organisatie fitter en sterker kan maken dan ooit.

De winnaars gaan op zoek naar kansen.

Einstein zei ooit: ‘waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten’. Deze uitspraak zet aan tot denken. Juist in deze corona-tijd, waarin de wereld even stil lijkt te staan, zie je de winnaars op zoek gaan naar kansen. Het is voor managers een tijd van reflectie, een tijd om geïnspireerd te worden met unieke inzichten en een tijd om dingen echt anders te doen.

 

Daarom willen we je graag op iets unieks attenderen. Zoals je wellicht weet is Ngenious partner van het Toyota Management Institute. Dankzij onze samenwerking en ons netwerk in Japan, hebben we toegang tot unieke kennis over hoe organisaties in Japan sneller en beter de crisis uitkomen; oftewel; ‘build back better’. In een land dat regelmatig getroffen wordt door aardbevingen en tsunami’s is wendbaarheid een voorwaarde voor succes. Zo heeft Toyota een methode ontwikkeld om snel de organisatie te kantelen en nieuwe kansen te creëren; ‘het Toyota way Rapid Recovery System’. Inspirerend en anders!

We willen leren, reflecteren en inspireren op unieke plekken in het land van de rijzende zon.

Hoewel het op dit moment onmogelijk lijkt om te reizen, willen we nu al anticiperen op de mogelijkheid dat het wel weer kan. We nodigen je daarom uit om in oktober mee te gaan op een studiereis naar Japan. Voor deze reis zijn we op zoek naar managers van organisaties die zichzelf willen ontwikkelen én willen leren over organisatietransitie en innovatie in crisistijd.  We zoeken enthousiaste leidinggevenden die openstaan voor een andere kijk op de wereld, en tot denken aangezet willen worden over hoe zij op andere manieren het beste uit hun medewerkers kunnen halen. We willen leren, reflecteren en inspireren op unieke plekken in het land van de rijzende zon. Een onvergetelijke ervaring.

Dank voor je aandacht!

 

Meld je aan voor een inspiratiesessie op 26 juni aanstaande. We vertellen dan meer over het programma en je kunt al je vragen stellen aan onze collega in Japan (in het Nederlands). Uiteraard mag je je ook meteen inschrijven. Dat kan kosteloos. Pas op 28 augustus maken we definitief de keuze om te gaan!

 

Hopelijk zien we je in Japan!

Team Ngenious