“Progress cannot be generated when we are satisfied with existing situations.” (Taiichi Ohno)

Lean Summercourse

Ontdek de Lean Green Belt summerschool van Ngenious. In dit versnelde Green Belt programma nemen we je mee naar de oorsprong van Lean. Je ontdekt de nieuwste inzichten over de voorwaardelijke gedrags- en leiderschapsverandering (TMS) en je leert tevens alles over methoden en technieken om Lean succesvol te kunnen toepassen. Na deze opleiding bieden wij je als enige in Nederland twee mogelijkheden om gecertificeerd te worden. Je kunt deelnemen aan het examen van het International Independent Board for Lean Certification (IIBLC®) en zodoende CGBL® Certified Green Belt in Lean worden. Als partner van het Toyota Management Institute in Japan bieden wij je tevens de mogelijkheid het officiële Japanse TPS examen te behalen. TPS staat voor Toyota Production System en is de oorsprong van Lean.

Kennis opdoen én binnen 2 weken je Green Belt certificering behalen

Deelname aan het Green Belt programma is in feite een ‘project’ om jezelf, je team en de organisatie te laten verbeteren en groeien. Deelnemers worden getraind in het gebruik van een praktische Lean aanpak en leren de bijbehorende instrumenten. Tijdens de trainingsdagen besteden we extra veel tijd aan de examentraining. Het examen vindt aansluitend plaats.

5 lesdagen voor iedereen met passie voor verbetering

Het Lean Green Belt programma is geschikt voor iedereen met passie voor verbetering en de wil daar zelf een rol in te spelen. Het is niet voorwaardelijk om eerst de Yellow Belt training te hebben gevolgd. Het Green Belt programma omvat 5 opleidingsdagen. Naast een mooie trainingsmap, krijgen deelnemers toegang tot een online leeromgeving met een scala aan filmpjes en oefenvragen. Door het volgen van onze trainingen en het doen van een IIBLC® of TPS examen, ben je zeker van een hoog niveau en een internationaal erkend certificaat.

Soort training
Open inschrijving
Duur
5 x 8 uur
Kosten
€1995,- incl. introductiemodule TMS/deep Lean, excl. BTW, excl. examenkosten
Referentie

Ik vond de Lean Green Belt training boeiend, intensief en met goede afwisseling van theorie en oefeningen voor het verkrijgen van inzicht. Bovenal was het heel interessant en érg leuk, mede dankzij de enthousiaste trainers. Wat ik fijn vind is dat ik beter kan plaatsen welke methoden en instrumenten we bij Woongoed Zeist al gebruiken en vanuit welk idee/welke filosofie ze voortkomen.

Gerda Hullegien
Manager Wijken