“Stop cheerleader management! Managers that only say ‘do better’, or ‘do your best’ without supporting the team, will never convince anyone that they are worth being paid for”

Verdiepingstraining TMS en certificering

De verdiepingstraining TMS (Total Management System / deep Lean) duurt twee dagen en gaat in op de gedrags- en leiderschapskant van Lean. TMS wordt ook wel deep Lean genoemd, omdat de managementfilosofie de relatie legt tussen de boven- én de onderstroom. Methoden en technieken gericht op het verbeteren van de organisatie, worden gerelateerd aan de benodigde cultuur, gedrag en leiderschapsstijl. TMS is uniek omdat het is ontwikkeld in Japan en organisatie ontwikkeling vanuit Japans perspectief bezien wordt. Wanneer deelnemers aan een TMS training in staat zijn, om mogelijke vooroordelen over het Japans arbeidsethos naast zich neer te leggen, kunnen zij kennis maken met een ongekend boeiende wereld van mensontwikkeling en performance verbetering. Een wereld die aanzet tot denken en reflectie over persoonlijke drijfveren en de eigen wijze van motiveren en aansturen.

De TMS verdiepingstraining bestaat uit twee dagen. De eerste dag omvat de TMS introductietraining en de tweede dag gaan we dieper in op het thema ‘werkplekrevatilisering’ of Shokuba Kasseika. De essentie hiervan is het creëren van een cultuur, waarin medewerkers leren kritisch na te denken en problemen zelfstandig kunnen oplossen. Tussen de eerste en tweede trainingsdag zit een periode van 3 weken, waarin de cursist de leerstof kan doornemen ten behoeve van het TMS examen. Dit examen met meerkeuze vragen is in het Nederlands of Engels en wordt in Japan nagekeken. Na het slagen ontvangt de cursist een officieel Japans TMS certificaat.

Voor deze training is een Green/Black Belt niveau vereist. Dit is afhankelijk van je ervaring met Lean. Je kunt hierover contact met ons opnemen.

Soort training
Open inschrijving en incompany
Duur
2x8 uur
Extra
Mogelijkheid tot individuele coaching
Deelnemers hebben de mogelijkheid na deze training de officiële TMS certificering te halen die wordt uitgegeven door het Toyota Management Institute in Japan. Klik hier voor meer informatie https://www.ngenious.nl/toyota-management-institute
Kosten
995,- euro ex. BTW / Certificering 350,- (ex. BTW)