“Progress cannot be generated when we are satisfied with existing situations.” (Taiichi Ohno)

Lean Green Belt opleiding

Het doel van onze 4 daagse Lean Green Belt opleiding is tweeledig. In de eerste plaats worden de cursisten getraind in het gebruik van een praktische Lean aanpak, met bijbehorende instrumenten en het toepassen ervan in een eigen verbeterproject. Het tweede doel is het behalen van het certificaat CGBL® Certified Green Belt in Lean, van het International Independent Board for Lean Certification (IIBLC®). Door het volgen van onze trainingen en het doen van een IIBLC® examen ben je zeker van een hoog niveau en een internationaal erkend certificaat.

Uniek: de SUMMERCOURSE. Lean Green Belt inclusief een introductie in TMS! Op deze dag leer je meer over het land waar Lean ontstaan is, verdiepen we kennis over een uniek managementsysteem en besteden we tijd aan reflectie over verandering in jouw organisatie. Meer over de Summercourse lees je hier.

Soort training
Open inschrijving & incompany
Duur
4 x 8 uur
Extra
Mogelijkheid tot coachingssessies
Kosten
€1395,- exclusief BTW en exclusief de examenkosten van het IIBLC®
Referentie

"Twee van mijn teamleden volgen de Green Belt opleiding, ik merk dat ze terugkomen met veel enthousiasme. Omdat ze tegelijk een verbeterproject doorvoeren, ervaart het bedrijf direct ook de voordelen."

Rik Voorn
Directeur Operations en Finance Label van den Berg