“Having no problems is the biggest problem of all” (Taiichi Ohno)

Lean Yellow Belt

Het doel van deze Yellow Belt training is drieledig: 

1) In de eerste plaats doen de deelnemers praktische kennis op over de Lean filosofie en Lean technieken. Gedurende de dag passen we de opgedane theorie direct toe tijdens een Lean simulatie. Hier wordt de dag niet alleen leerzaam maar ook interactief, energiek en praktisch toepasbaar.

2) In de tweede plaats worden deelnemers gestimuleerd verbeterpotentieel te verzilveren in de praktijk. Ze gaan aan de slag met Lean in hun eigen werkomgeving, door middel van het uitvoeren van een (eenvoudig) verbeterprojectje, ook wel ‘Kaizen’ genoemd.

3) Tot slot en worden de deelnemers enthousiast gemaakt om zich verder te ontwikkelen in de continu verbeterfilosofie. Deze training is de perfecte basis voor onze 5 daagse Lean Green Belt opleiding.  

Deze training bieden wij tevens aan in verschillende branche specifieke varianten. Zo verzorgen we varianten gericht op bijvoorbeeld de kinderopvang, woningcorporaties en de installatietechniek. Op verzoek maken we graag een maatwerkvariant voor uw branche!

Soort training
Incompany
Duur
2 dagen
Extra
Mogelijkheid tot Yellow Belt certificering
Kosten
Vraag een offerte aan
Referentie

Ik vond het super leuk om de Lean Yellow Belt training bij Ngenious te doen. Het lastigste was nog om het “probleem”, waarmee ik aan de slag ben gegaan, klein te houden! We willen graag grote stappen maken en dat is nu juist niet de bedoeling……. Ik dit dan ook zeker meenemen in mijn opdrachten en hoop dat ik het nog regelmatig toe kan passen. Nogmaals bedankt voor de enthousiaste wijze waarmee de training is gegeven!

Jos van der Heijden
Senior Project Manager