"zeker weten is de vijand van de verandering" (Salvador Minuchin)

My Motivation Insights

Wil je als team beter samenwerken door elkaar beter te leren kennen? Is het noodzakelijk om de effectiviteit en doelgerichtheid van het team te vergroten? Het hebben van inzicht van elkaars drijfveren helpt in onderlinge begripsvorming en verbetert de samenwerking in het team.

Ngenious verzorgt inspirerende sessies in het kleurenprofiel van My Motivation Insights; een verdere uitwerking van de theorieën van Graves. My Motivation Insights is geen zweverig gedoe en niet gebaseerd op aannames. Het is een wetenschappelijk onderbouwd instrument en door de Universiteit van Amsterdam gevalideerde blauwdruk van ieders individuele inzichten en motivaties. Investeer samen in inzicht en bouw aan vertrouwen om zodoende prestaties te verbeteren.

Soort training
Incompany
Duur
1 x 8 uur
Extra
Mogelijkheid tot coachingssessies
Kosten
€1.750,- per groep van maximaal 12 personen, exclusief BTW
Referentie

"De adviseur van Ngenious heeft mijn MT begeleid bij het leren toepassen van Lean en Continu verbeteren. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking, want hij heeft ons een spiegel voorgehouden, leren reflecteren op ons eigen leiderschap en laten zien hoe je je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid  kunt inzetten en 'uitzetten'  voor de resultaten van de organisatie."

mr Anneke (J.M.) van den Breemer
Regiodirecteur Douane