Strategieontwikkeling - creëer focus op één A4!

Een van de voornaamste succesvoorwaarden voor een team of organisatie is transparantie over de koers én de mate waarin medewerkers zich daarmee identificeren. In de ideale situatie zijn de intrinsieke drijfveren van medewerkers in lijn met de doelen van de organisatie. Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je hoe je een strategie ontwikkeld en daarmee een startpunt maakt voor organisatietransitie. 

Deze opleiding is ontwikkeld door Ngenious en gaat in op de kunst strategieontwikkeling. Kenmerkend is een mooie combinatie van theorie, toepassing en de verdieping in de eigen rol in een strategieontwikkelproces. Tijdens de opleiding doen we kennis op van de theorie over de OGSM; wereldwijd een van de meest toonaangevende methodes voor strategieontwikkeling. We verdiepen verder in de aanpak, het stappenplan en de succesvoorwaarden voor strategieontwikkeling. Uiteraard passen we kennis toe op een zelf te ontwikkelen OGSM en oefenen met praktijkcasussen uit het ontwikkelproces. Deelnemers gaan naar huis met een rugzak vol kennis, maar vooral ook met een kant en klare aanpak voor strategieontwikkeling. Na deze interactieve opleiding ben je in staat zelfstandig je eigen strategieontwikkeltraject te begeleiden, zowel in je eigen team of als consultant in het team van een ander.

De opleiding is de een 'must have' voor managementteams of iedereen die leiding geeft aan een 'change proces' of werkzaam is een veranderteam. Deze opleiding sluit perfect aan het werk van strategieconsultants, verandermanagers, Lean / Agile consultants en de uitdaging van directieteams die aan de vooravond staan van een organisatietransitie.

Soort workshop
Incompany
Duur
2 x 8 uur
Kosten
Incompany €4.500,- per groep excl. BTW