Systemische teamcoaching voor leidinggevenden

“Coachen is een kunst, veel makkelijker gezegd dan gedaan. Er is moed voor nodig om vragen te stellen in plaats van advies te geven of oplossingen aan te dragen. Het is dapper en kwetsbaar anderen de kans te geven zelf hun weg te vinden, fouten te maken en kennis te creëren” - quote van Brené Brown!

Tijdens de opleiding systemische teamcoaching voor leidinggevenden leer je een teamcontext neer te zetten waarin je jouw team optimaal kunt coachen en laten ontwikkelen. Daarnaast krijg je verschillende coachmodellen aangereikt die ook individueel toepasbaar zijn. Je leert van coachen een gewoonte te maken, minder praten en meer vragen! Naast de theorie is er ook veel ruimte om vanuit je eigen praktijk te oefenen met elkaar. Daarom zijn er ook twee intervisiebijeenkomsten aan de opleiding toegevoegd.  

Deze opleiding is geschikt voor leidinggevenden, projectleiders, procesmanagers en iedereen die een aansturende rol heeft en die meer een systemische coachende stijl van leidinggeven wil ontwikkelen. Deze rol kan vanuit een hiërarchische of functionele positie zijn. De opleiding wordt  aangevuld met persoonlijke ontwikkeling op je eigen leiderschapsstijl en gedragspatronen.

Soort opleiding
Open inschrijving / incompany
Duur
2 dagen + individueel coachgesprek en 2 intervisiesessies
Extra
Aanvullende individuele coachgesprekken
Kosten
Open inschrijving € 2495,- inclusief alle materialen, koffie/thee en lunch