Teamcoaching voor operationeel leidinggevenden

“Coachen is een kunst, veel makkelijker gezegd dan gedaan. Er is moed voor nodig om vragen te stellen in plaats van advies te geven of oplossingen aan te dragen. Het is dapper en kwetsbaar anderen de kans te geven zelf hun weg te vinden, fouten te maken en kennis te creëren” - quote van Brené Brown! 

Tijdens de opleiding teamcoaching voor operationeel leidinggevenden leer je een teamcontext neer te zetten waarin je jouw team optimaal kunt coachen en laten ontwikkelen. Daarnaast krijg je verschillende coachmodellen aangereikt die ook individueel toe te passen zijn. Je leert van coachen een gewoonte te maken, minder praten en meer vragen! Naast theorie is er veel ruimte om vanuit je eigen praktijk te oefenen met elkaar.  

Deze opleiding is geschikt voor operationeel leidinggevenden die een meer coachende stijl van leidinggeven willen ontwikkelen op een praktisch toepasbare manier.  

De opleiding is aan te vullen met een verdiepingsdag met als onderwerpen: omgaan met conflicten, besluitvorming en persoonlijke ontwikkeling. Individuele coaching behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

Soort opleiding
Open inschrijving
Extra
Aan te vullen met een verdiepingsdag