“Stop cheerleader management! Managers that only say ‘do better’, or ‘do your best’ without supporting the team, will never convince anyone that they are worth being paid for”

Verdiepingsopleiding TMS + TMI certificering

De verdiepingsopleiding TMS (Toyota way Management System) duurt twee dagen en gaat in op het creëren van een holistisch organisatiesysteem, gericht op het in lijn brengen van intrinsieke drijfveren van medewerkers met bedrijfsdoelen. We leggen de relatie tussen de boven- én de onderstroom. Methoden en technieken gericht op het verbeteren van de organisatie, worden gerelateerd aan de benodigde cultuur, gedrag en leiderschapsstijl. TMS is uniek omdat het is ontwikkeld in Japan en organisatie ontwikkeling vanuit Japans perspectief bezien wordt. Wanneer deelnemers aan een TMS opleiding in staat zijn, om mogelijke vooroordelen over het Japans arbeidsethos naast zich neer te leggen, kunnen zij kennis maken met een ongekend boeiende wereld van mensontwikkeling en performance verbetering. Een wereld die aanzet tot denken en reflectie over persoonlijke drijfveren en de eigen wijze van motiveren en aansturen. 

De verdiepingsopleiding TMS bestaat uit twee dagen. De eerste dag omvat de TMS introductietraining en de tweede dag gaan we dieper in op het thema ‘werkplekrevatilisering’ of Shokuba Kasseika. De essentie hiervan is het creëren van een cultuur, waarin medewerkers leren kritisch na te denken en problemen zelfstandig kunnen oplossen. Tussen de eerste en tweede opleidingsdag zit een periode van 3 weken, waarin de cursist de leerstof kan doornemen ten behoeve van het TMS examen. Dit examen met meerkeuze vragen is in het Nederlands of Engels en wordt in Japan nagekeken. Na het slagen ontvangt de cursist een officieel Japans TMS certificaat. 

Voor deze opleiding is in principe het niveau van Lean Green Belt, Lean Black Belt, Product Owner of Scrum master vereist. Dit is afhankelijk van je ervaring met Lean of Agile. Je kunt hierover contact met ons opnemen.

Soort training
Incompany
Duur
2 dagen
Extra
Mogelijkheid tot individuele coaching
Deelnemers hebben de mogelijkheid na deze training de officiële TMS certificering te halen die wordt uitgegeven door het Toyota Management Institute in Japan. Klik hier voor meer informatie www.ngenious.nl/toyota-management-institute
Kosten
Vraag een offerte aan