"Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen."

Onze partnerships

Als netwerkorganisatie werken wij samen met andere partijen die meerwaarde leveren aan de trainingen, verbeterprogramma's en coachingstrajecten van Ngenious. Zij beschikken over vaardigheden en talenten die wij niet in huis hebben, maar wel net die onconventionele 'touch' kunnen toevoegen.

Op deze pagina staan de mensen of bedrijven waar wij graag mee samenwerken, omdat wij van mening zijn dat zij het verschil maken. Ze kunnen ook rechtstreeks benaderd worden, een weblink is telkens toegevoegd.

Toyota Management Institute

Ngenious maakt kennis uniek en haalt de kennis bij de bron. Wij zijn officieel partner van het Toyota Management Institute in Nagoya, Japan. We beschikken over de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van Lean en de toepassing ervan. We zijn zelf geschoold in Japan, en zijn zodoende in staat Lean te plaatsen in de context waar het ontstaan is. Dit maakt onze trainingen vernieuwend, boeiend en inspirerend. Als partner van het Toyota Management Institute mag Ngenious haar deelnemers, namens het TMI, certificeren in TMS en TPS.

Lees meer

Omforma

Wij werken samen met Omforma. De drijvende kracht achter Omforma is Ineke ten Hoedt. Zij heeft verschillende topfuncties in het bedrijfsleven vervuld en is specialist op het gebied van team- en leiderschapsontwikkeling. Ineke heeft met veel succes de Ngenious masterclass ‘Leidinggeven aan transformerende organisaties’ verzorgd.

Gingermood Coachmatchers

Wij werken samen met Gingermood Coachmatchers. Deze organisatie scheidt het kaf van het koren onder de 35.000 coaches van Nederland en heeft de 500 beste in haar bestand. Ngenious heeft coaches in dienst die hebben deelgenomen aan het Gingermood selectieproces en coachees worden door Gingermood naar ons verwezen. Voor meer informatie over coaching en/of Gingermood, klik op onderstaande link of neem contact op met Ngenious.

b-lean!

b-lean! en Ngenious werken samen op het gebied van de ontwikkeling van Lean kennis en de toepassing ervan in de keten. Tevens is b-lean! hét bureau waar Ngenious consultants zelf hun certiferingsopleidingen doen. b-lean! is kundig, flexibel, energiek en praktisch. Het bureau onderscheidt zich door kwalitatief hoge dienstverlening, maar wel zonder nutteloze toeters en bellen. b-lean! is zelf Lean zoals het hoort.

Filmblik

FilmBlik maakt documentaire films, geeft filmworkshops en helpt ondernemers zichtbaar worden.     

We zetten film ook in als middel voor het bekrachtigen van organisatie-verandering.  Beelden en films zien wij als waardevolle interventie tools.  Een verhaal werkt verbindend, raakt,   genereert nieuwe inzichten, en leidt tot gesprek.

Breinkorf

Wij werken samen met Breinkorf. Breinkorf is specialist in teamcoaching. De kortste weg naar organisatieverandering gaat via teams, is hun leus. Breinkorf bestaat uit Zillah van Venrooy, Anne Jan de Witte en Monique Bolung en zij hebben een pool die bestaat uit zo’n twintig teamcoaches. Ngenious en Breinkorf werken samen in mens- en organisatieontwikkeling en de verschillende expertisegebieden sluiten naadloos aan.

Stevin Technology Consultants

Wij werken samen met Stevin Technology Consultants. De mensen van Stevin zetten hun kennis van de energie- en mobiliteitsmarkt en hun mensgerichte kant in om transities te realiseren. Stevin wil hiermee de publieke infrastructuur verbeteren en klaar maken voor de toekomst. Voor meer informatie kijk op www.stevin.com

Referentie

"De adviseur van Ngenious heeft mijn MT begeleid bij het leren toepassen van Lean en Continu verbeteren. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking, want hij heeft ons een spiegel voorgehouden, leren reflecteren op ons eigen leiderschap en laten zien hoe je je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid  kunt inzetten en 'uitzetten'  voor de resultaten van de organisatie."

mr Anneke (J.M.) van den Breemer
Regiodirecteur Douane