Workshop Verbeter de bedrijfsketen

Ngenious heeft de workshop ‘ketenverbetering’ ontwikkeld voor organisaties die hun prestaties in de keten substantieel willen verbeteren. Voorafgaand aan de workshop vullen de deelnemers een enquete in, waarmee we het niveau van ketensamenwerking vaststellen. Tijdens de workshop komen we hierop terug en trekken we de vergelijking met andere organisatie. Tevens spelen wij ‘het bierspel’; dé ketensimulatie die medewerkers de effecten laat ervaren van het gebrek aan samenwerking in de bedrijfsketen. De noodzaak voor ketenverbetering wordt direct transparant. 

Het bierspel is afkomstig uit de Verenigde Staten in de jaren 60 ontwikkeld aan de MIT Sloan University. Ngenious was het eerste adviesbureau in Nederland dat het bierspel heeft vertaald en doorontwikkeld naar enkele verschillende varianten. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over de Lean variant, de gedragsvariant en de besturingsvariant.  

Door middel van het bierspel brengen we inhoud, beleving, theorie én fun samen! Voor een filmpje over het Ngenious bierspel en de effecten ervan raden we aan  te zoeken naar ‘Ngeniousonline bierspel’ op google.

Soort training
Workshop
Duur
1 dagdeel
Extra
Geschikt voor alle niveaus
Minimaal 5 deelnemers
Kosten
De kosten voor deze workshop voor een groep van maximaal 10 personen zijn €1.995,- exclusief BTW. Voor iedere volgende groep is er een extra facilitator nodig en nemen de kosten met 995,- exclusief BTW toe.