“The more inventory a company has, the less likely they will have what they need” (Taiichi Ohno)

Introductietraining TMS - Toyota way Management System

In de jaren '80 zat Toyota in een dip, de verkopen namen af en het personeel was ontevreden. Er werd gezocht naar een aanpak om het tij te keren. Samen met de medewerkers werd het Toyota way Management System (TMS) ontwikkeld. Tijdens deze training leer je meer over het land waar Lean en Agile ontstaan is, verdiepen we kennis over een uniek managementsysteem en besteden we tijd aan reflectie over verandering in jouw organisatie. 

Het volgen van deze training is eigenlijk een randvoorwaarde voor iedereen die aan de slag gaat met Lean en Agile. Waar klassieke Lean trainingen met name gericht zijn op methoden en technieken, is deze training gericht op de onderstroom. Deelnemers zijn na deze training in staat Lean methoden en technieken en Agile raamwerken te plaatsen in een context en toe te passen vanuit het hart.

Soort opleiding
Incompany
Duur
1 dag
Extra
Mogelijkheid tot individuele of teamcoachingssessies
Kosten
Vraag een offerte aan
Referentie

"De adviseur van Ngenious heeft mijn MT begeleid bij het leren toepassen van Lean en Continu verbeteren. Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking, want hij heeft ons een spiegel voorgehouden, leren reflecteren op ons eigen leiderschap en laten zien hoe je je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid  kunt inzetten en 'uitzetten'  voor de resultaten van de organisatie."

mr Anneke (J.M.) van den Breemer
Regiodirecteur Douane